Index finger pointing up icon

From: Poland

Location: Bydgoszcz, PL

On Useme since 13 May 2022

Business bag icon

Deals 17

SUCCESSFUL: 17

DISPUTED: 0

FAILED: 0

About me

Jestem grafikiem z 10 letnim stażem zawodowym, od 6 lat współpracuję z działem marketingu dużej firmy handlowej, gdzie zajmuję się koordynacją oraz składem graficznym materiałów reklamowych, zarówno print jak i digital.

Dodatkowo posiadam dużą wiedzę z zakresu projektowania, oraz tworzenia stron internetowych, zarówno opartych o technologie WordPress jak i HTML/CSS/Javascript.

Cechuje mnie duża dbałości o szczegóły, a praca pod presją czasu to moja codzienność. Zachęcam do sprawdzenia mojego portfolio oraz współpracy.

Portfolio: mateuszcesarz.pl

login: portfolio hasło:rekrutacja

Portfolio

Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item
Portfolio item

Completed offers 2

  • Looking for a graphic designer to implement the design of the veneers of the ecological store window. I am sending the dimensions of the window panes in the attachment. The store sells healthy organic food, and is also opening an organic cafe soon. I am looking for non-obvious ideas with a warm and non-market atmosphere. The signboard that is hung above the panes and some ideas I upload in the attachment.
  • Termin wykonania: do 19.12.2022 Pierwsza kreacja do sklepu Bodyland.pl - komplet grafik, czyli: slider home desktop oraz w wersji mobilnej, banner na landing page w wersji desktop oraz mobilnej i post na Facebook, - copy: Lakier Wellaflex 75 ml gratis przy zakupie 2 produktów do stylizacji Wella Deluxe i Wellaflex - "naklejka": idealny do torebki - posiadamy zdjęcie mini produktu w .png - CTA (tylko na slider home w obu wersjach): Kup z gratisem > - informacja na dole grafiki: promocja do wyczerpania zapasów Druga kreacja do sklepu Hairstore - komplet grafik, czyli: slider home desktop oraz w wersji mobilnej, banner na landing page w wersji desktop oraz mobilnej i post na Facebook, - copy: Akcja wyszczuplanie Skuteczne kosmetyki i akcesoria - zdjęcie modelki i/lub produkty: https://www.hairstore.pl/mokosh-szczotka-do-masazu-p20933.html https://www.hairstore.pl/mokosh-ujedrniajacy-eliksir-do-ciala-pomarancza-100ml-p20935.html https://www.hairstore.pl/pupa-re-shape-my-body-ujedrniajaco-wyszczuplajacy-krem-do-ciala-250ml-p34864.html - CTA (tylko na slider home w obu wersjach): Sprawdź > Rozmiary: • slider na stronie głównej - 1200x460 z CTA • slider na stronie głównej mobile - 485x450 z CTA • baner LP desktop - 1200x250 bez CTA • baner LP mobile - 485x450 bez CTA • facebook: kwadrat 1080×1080 bez CTA