Cover photo
Index finger pointing up icon

From: Poland

Location: Brenna

On Useme since 2 September 2024

About me

I am a WordPress Developer with over 8 years of experience, specializing in creating modern websites and online stores tailored to your needs. I focus on custom themes and plugins that give your site a unique character, ensuring functionality, speed, and great design.

I create responsive, user-friendly websites that look great on any device. I also develop advanced web applications, integrating modern technologies with WordPress.

Additionally, I optimize websites for SEO and performance, making sure they are visible online and run quickly. I approach each project individually, delivering solutions that truly work and bring results.

Portfolio

Portfolio item Top Express Sp. z o.o.

Top-express.pl to strona www prezentująca nowy, profesjonalny wizerunek firmy transportowej, oparta na WordPressie z customowym motywem, w pełni responsywna, z interaktywną mapą pojazdów. Projekt łączy nowoczesny design z funkcjonalnością.

Portfolio item
Jeanetelife

Blog dla popularnej influencerki oparty o WordPress z customowym motywem, skrojonym na miarę i z łatwą bieżącą obsługą.

Portfolio item
Zamek Cieszyn - Szkoła Rzemiosł

Aplikacja internetowa do zarządzania studentami, bieżącego kontaktu z nimi za pomocą czatów grupowych, monitorowaniem obecności i udostępnianiem materiałów dydaktycznych.

Portfolio item
Idea Szkoła

Strona informacyjna oparta o CMS Wordpress dla prywatnej szkoły