Index finger pointing up icon

From: Poland

Location: Częstochowa, PL

On Useme since 21 September 2021

Business bag icon

Deals 1

SUCCESSFUL: 1

DISPUTED: 0

FAILED: 0

About me

Posiadam wieloletnie doświadczenie w tworzeniu i prowadzeniu sklepów internetowych na silniku Shoper. Tworzę opisy produktów do sklepów, wykonuję zdjęcia produktowe - na białym tle oraz aranżacyjne. Tworzę treści i grafiki do mediów społecznościowych.

Portfolio

Zesklejki.com

Obsługa sklepu internetowego (Shoper), konta Allegro, marketing w MS (Instagram i Facebook), kontakt z klientem detalicznym (bezpośredni, telefoniczny, mailowy), tworzenie prostych grafik - sklep już nie istnieje.

Erotas

Utworzenie od podstaw strony sklepu internetowego dropshippingowego na silniku Shoper.

Portfolio item Fotografia eventowa

Eventy, koncerty, wydarzenia.

Pracownia Esme

Praca twórcza – manualna, artystyczna, obsługa sklepu internetowego (Shoper), konta Allegro, marketing w MS (Instagram i Facebook), kontakt z klientem detalicznym, fotografia produktowa, obróbka zdjęć (Lightroom i Photoshop), tworzenie grafik.

GoFlow Ropes

Utworzenie od podstaw strony sklepu internetowego na silniku Shoper.

Portfolio item Fotografia produktowa

Fotografia aranżacyjna i packshotowa.

Retrus

Obsługa sklepu internetowego (Shoper), konta Allegro, marketing w MS (Instagram i Facebook), kontakt z klientem detalicznym (bezpośredni, telefoniczny, mailowy), fotografia produktowa, obróbka zdjęć (Lightroom Photoshop), tworzenie prostych grafik.

Completed offers 1

  • Hello, I will commission to change the color of clothes - packshots. About 20 photos. I do not want to re-do them, and I want to implement as soon as possible. base photos light or dark colors depending on your preference, Change to a particular light lilac pantone. sample photo to change in the attachment. Implementation in 3 days max. Please contact me if you are interested.